I will rock the world
<3

pondělí 5. března 2012

Somebody that I used to know

Týden, co týden vypadá vlastně úplně stejně. Jen občas se něco vyvrbí trošku jinak, ale nemá to převeliký vliv na veškeré události.

Pokud nepočítám den po dni a neodškrtávám si v mé hlavě vytvořeném kalendáři dny, tak to tady utíká vcelku rychle. Dneškem je to asi 125 dní, kdy bych měla eventuelně letět domů. Ceny letenek jsou nechutně vysoké, díky shodující se termínu s Olympiádou, která se koná v Londýně, takže si letenku domů musím koupit, co nejdříve. Jednou za tu dobu, co jsem tady si dopřeji luxus a poletím domů přes British airways. Jejich letenky jsou překvapivě levnější než od jejich nízkorozpočtových konkurentů. Navíc Heathrow letiště je mi nejblíž, takže  se to hodí!



V únoru je mnou oblíbený svátek zamilovaných. Letos jsem ho neměla s kým strávit, tak jsem se rozhodla, že potěším pouze sebe a nakoupila si zasloužené dárečky. Spolu s mojí kamarádkou jsme se dohodli, že o víkendu místo společného bulení, jak jsme strašně opuštěné, pojedeme navštívit mé známé aupairky v Cambridge a při té příležitosti se náramně opijem. V sobotu kolem desáté ráno jsme vyjížděli směr univerzitní město Cambridge. Na cestu jsem nakoupila lakotní donnuty a P. připravila svačinku v podobě toastů, banánů a mini chipsů, které měli zvlášť balíček soli O_o.



Bylo skvělé počasí , takže jsme se flákali po městě a oblítávali krámy. Delší zastávkou byl primark, kde jsme kamarádce sehnali celkový outfit na večerní párty. Moc nechápu, kde se vzbudil ten šílený zájem o nakupování v Primarku, ale já osobně tam snad v životě nic pořádnýho na sebe nekoupila. Trošku se zpožděním jsme dorazili ke známé, u které se konal menší CZ/SK aupair sraz. Celkem se nás sešlo 7 holek. Holky uvařily guláš, do kterého přidaly barvivo, takže sice byl brčálově zelený, ale chutově byl nejvíc lakotní. Dvakrát jsem si přidala ))) To je tak, když jinak máte k dispozici jen toasty odporný. Témata konverzace byly předem jasné - děti, rodiny, sex a chlapi . Nic víc nic míň! Společné tlachání nám vydrželo asi do 2 do rána, kdy jsme si zavolali taxíka , aby nás odvezl do města. Ten kojot ale nejel a nejel, tak jsme tam na něj asi půl hodiny čekali, a pak ho zrušili. Jako útěchu jsme zvolili noční hamburger stánek, koupili si žranici a šli spát. ! Druhý den jsme oblítli veškeré památky a navštívili čínskou restauraci. P. si dala kuřecí s rýží a houbami a bylo to nejodpornější čínské jídlo , které jsem v životě viděla. Maso, které se používá max. tak na vývar do polívky, rýže připálená a všechno bez chuti. Tak jsem to šla zkusit vrátit - bez úspěchu. Dostala jsem malou číňanku, která mi vysvětlovala postupy vaření - vřelé díky XDDDDDD

*Napsala jsem si Wishes 2012 - mám jich asi 40 zatim.
*S holkama jsme začali cvičební program na 30 dní - výsledky : bolení zad, podrážděnost, váha stejná. grrr.
*Začalo skutečný jaro - sluníčko. 18 stupňů. ptáčci zpívaj. všechno dostává své barvy.
*Uzavřeli jsme s Prckou sázku - 55 kg, jinak nejvyšší tresty ! bůh se mnou.
*Host matka si přiletěla na týden a zase odletěla zpět do Asie - přivezla mi mýdlo ve tvaru srdce. překvapení.
*Přečetla jsem svojí první anglicky napsanou knížku - neptejte se jakou.
*Nevlastní táta poslal ségře peníze a může za mnou přiletět <33333 překvapení 2.
*přišel mi dopis od babičky <3333 blaho !
*Srovnala jsem si fotky ! (konečně)
*Ex má novou a žádný slzy neproběhly . překvapení 3
*Začala jsem koukat na nové seriály - Cougar town a Misfits )))
*jahodovocitronový Cider je nejlepší pití na světě. lepší než frisco brusinka jako.






Další skvělou akcí byli Chinaski. Předskokanem byla Knehtová, a ta mě jako nebaví. ale dejte si vodku s redbullem, cidera a tequilu a budete znát všechny její písničky a tancovat na ní přímo pod pódiem. Ještě před koncertem jsme měli sraz s lidma z pohybů, abychom se domluvili na některé výlety v budoucnu. Jelikož jsme všichni tak nějak už otrávený z Londýna, chtěli bychom alespoň jednou do měsíce vypadnout někam ven, do přírody nejlépe. Sešla se tam opravdu zajímavá skupina lidí. :D :D :D uvidíme jestli některé přežiju více jak jednou. Zpět k Chinaskám. Byli skvělý. Opili jsme se, tancovali, zpívali, seznamovali, vyvedeni byli, taxíka sháněli a málem spali v parku, ale vše dopadlo skvěle ! Jedna známá měla narozeniny a její rodina jí předplatila taxíka, kterej stál jen asi dva tisíce káčé ale pohoda, tak nás vzala spát k ní )))))) ráno trošku kocovina, ale dostali jsme skvělou snídani, vyprovodila nás na vlak a my vyrazili zpět Londýn. S trošku žaludkem na vodě a prázdnou hlavou jsme celou krásnou neděli strávili v londýně, kde si koupili luxusní žranici a kempili na lavičce u grafitů. )))) luxus nad luxus.

hledat smysl života. svoji budoucnost. jestli člověk někam patří. jestli se chová, jak by měl. jestli neudělal chybu. jestli ... je chujovina. KONČIM S TIM! 

5 komentářů:

  1. ty fotky u grafitů jsou super!
    co máš proti Primarku?
    děláš tam něco jinýho než pořádáš luxusní žranice??? :DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Já si teda v primarku vybrala :)) A přesně souhlas s Lůcou, že fotky u grafitů jsou nejlepší!
    Hele už se nedivim, že si moc nekupuješ hadry, když si kupuješ samý jídlo XD
    Chinaski jsou boží <3

    OdpovědětVymazat
  3. Já proti němu nic nemám! Jen se mi tam nic moc nelíbí a ani mi nepřijde nijak extra levnej na oblečení! :D )))
    Prej samý jídlooo!!! to je za celej měsíc dámy! :D jednou tejdně si ráda dopřeju nudličky nooo ))

    OdpovědětVymazat
  4. 1) babička je stále v očekávání zda přijde odpověď :D Moc tomu nevěří, tak ji mile překvap
    2) je super, že budeš mít zase návštěvu z čech :o) Koukej Jess pořádně provést, a nejvíc si to užijte

    Jinak tenhle tvůj blog mě strašně bavil, je takový nezvykle nabitý energií a skoro samým pozitivem :o) Jen aby ty ses nám vůbec vrátila :P Moc tě pozdravuje Matýsek a prý si zase musíte zahrát na schovávanou...víš jak :D
    Koncert ti závidím já už na kulturní akci nebyla ani nepamatuji, teď nás čeká jen ples, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Jinak se pomalu zase učím pít, tak třeba než dorazíš tak to už zase budu umět a budeme se moci spolu po dlouhé době i opít :o)
    Tady pořád stejný...doma, klub, doma, klub...už mě to vlastně ani nebaví, jen chybí nějaký ten impuls abych s tím něco začala dělat. Kdyby aspoň už to počasí dostalo rozum a začalo tu také jaro...

    OdpovědětVymazat
  5. je. ples bude určitě skvělej! :)))
    jinak díky ))) Matyldu pozdravuj nejvíce!
    jdu hledat ten dopis. :***
    btw. musime jet na nějakej festák. a s tim chlastáním. mám radost! :D

    OdpovědětVymazat